9 відгук
  1. Тема дуже не проста, розібратися важко…Вдячний за допомогу, газета ваша подобається.

  2. А чи можна нормативний метод калькулювання застосувати в ресторанному бізнесі щодо страв власного приготування?

  3. При розрахунку собівартості продукції завжди виникає багато питань, сподобалось, що даній темі присвятили цілий номер, де зібрано все, що треба знати при розрахунку собівартості. Детально освітили методи калькулювання собівартості, адміністративні та інші витрати, відходи виробництва. Дякую за освітлення такої теми.

  4. Цікавий спецвипуск .У даній статті добре висвітлено облік витрат і калькулювання ,їх методи .

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *