Сезонна торгівля пивом: чи придатні для неї тимчасові споруди
На пекучому сонечку дуже хочеться пити. Одні шукають очима бочку з квасом, другі біжать в супермаркет за пляшкою мінералки, ну а треті вважають, що краще пива може бути лише пиво. І не секрет, що адептів пива — сила-силенна: не тільки серед пересічних громадян-пивоманів, але й проміж юросіб та фізосіб-підприємців, котрі хочуть у літні місяці підзаробити на пивній спразі споживачів. Дальшу розповідь про торгівлю пивом розглянемо в межах практичної ситуації.
СИТУАЦІЯ
Суб’єкт господарювання у магазині торгує вроздріб продовольчими товарами. На літні місяці він вирішив орендувати павільйон для сезонної торгівлі пивом. Одначе виникли запитання:
1. Чи можна вроздріб торгувати фасованим пивом в павільйоні (тимчасовій споруді без фундаменту)?
2. Чи видадуть суб’єкту господарювання ліцензію на роздрібну торгівлю пивом, яку він планує провадити в павільйоні, і якщо видадуть, то за яких умов?
Тетяна СУШАЛЬСЬКА, консультант газети
“Все про бухгалтерський облік”
#торгівля, #роздріб, #каса, #ліцензія, #ТимчасовіСпоруди, #РРО, #ПРРО