ФОП — домашній кондитер:чи реєструвати потужності та які дозволи потрібні
ФОП планує на дому випікати тортики-тістечка та робити салати на замовлення. Чи потрібно реєструвати виробничі потужності? Які ще дозволи потрібні, окрім оформленої медичної книжки?
Запитання з консультаційної лінії
ВІДПОВІДЬ: Формат роботи кондитером вдома передбачає дотримання всіх санітарних вимог до робочого місця, пакування та зберігання готових кондитерських виробів. Робота кондитера передбачає дотримання певних санітарних вимог. Розглянемо детально, що потрібно врахувати, аби працювати безпечно та в межах законодавства.
Дбаємо про порядок в обліку та податках!
Альона ГОНЧАРЕНКО, податковий консультант, експерт із питань обліку
та аудиту, бухгалтер-практик