Сільське господарство: бліцвідповіді
Цитата з Гість від 19.11.2024, 10:40До вашої уваги пропонуємо коротенькі відповіді на питання, які виникають в роботі підприємств та підприємців у галузі сільського господарства:
- На що можна списати нестачу зерна? Возили його тудисюди: то важили, то не важили, тепер не вистачає.
- Ми надали послуги збирання сої: і в договорі послуги, і в акті виконаних робіт, і в податковій. Але зараз дізнаюся, що паливо не списуватимемо, бо це було паливо замовника. Я знаю те, що так не можна — послуги тільки з нашим паливом, а якщо оренда техніки з екіпажем, то паливо замовника. Мені замовник говорить, що для с/г техніки так дозволено — це ж не автомобілі. Чи є різниця у техніці?
- ФОП хоче заключити договір на продаж соняшнику. Скажіть, будь ласка, як і де отримати Довідку про площу с/г угідь (земля у ФОПа в оренді)?
- Якщо ФОПфермер має більше 300 га землі, як можна отримати відстрочку?
До вашої уваги пропонуємо коротенькі відповіді на питання, які виникають в роботі підприємств та підприємців у галузі сільського господарства:
- На що можна списати нестачу зерна? Возили його тудисюди: то важили, то не важили, тепер не вистачає.
- Ми надали послуги збирання сої: і в договорі послуги, і в акті виконаних робіт, і в податковій. Але зараз дізнаюся, що паливо не списуватимемо, бо це було паливо замовника. Я знаю те, що так не можна — послуги тільки з нашим паливом, а якщо оренда техніки з екіпажем, то паливо замовника. Мені замовник говорить, що для с/г техніки так дозволено — це ж не автомобілі. Чи є різниця у техніці?
- ФОП хоче заключити договір на продаж соняшнику. Скажіть, будь ласка, як і де отримати Довідку про площу с/г угідь (земля у ФОПа в оренді)?
- Якщо ФОПфермер має більше 300 га землі, як можна отримати відстрочку?
Цитата з Татьяна від 19.11.2024, 10:40Доброго дня!
Вітаю Вас на форумі редакції газети "Все про бухгалтерський облік"!
Відповідь на це запитання Ви зможете знайти у 98 номері газети "Все про бухгалтерський облік".
Чекаємо від Вас нових запитань. Будемо раді Вам допомогти!
Доброго дня!
Вітаю Вас на форумі редакції газети "Все про бухгалтерський облік"!
Відповідь на це запитання Ви зможете знайти у 98 номері газети "Все про бухгалтерський облік".
Чекаємо від Вас нових запитань. Будемо раді Вам допомогти!