8 відгук
Облік посуду в ресторані
Голод — не тітка, пиріжка не дасть.
(прислів’я)
Що робити, якщо хочеться їсти? Правильно, зайти в найближчий заклад громадського харчування. Такі заклади бувають різних категорій і форматів, а також з різними видами обслуговування. Для безперебійної роботи підприємствам ресторанного бізнесу, окрім запасів сировини, для виробництва страв необхідно мати достатню кількість посуду, кухонного інвентарю і столових приладів, без яких робота закладу неможлива.
Оксана Петращук,
аналітик-консультант, м. Київ
Хотелось бы с примерами заполненных документов увидеть…
А как провести компенсацию гостя за битую посуду. И вообще законно ли указывать в меню суммы компенсаций, которые заведение взимает за бой посуды?
Дякую, хотілося б більше статтей на цю тему!
Актуально, дякую за детальне роз’яснення!
Дякую п.Оксані за цікаву статтю по обліку виробничого посуду та інвентаря.
Дуже стисла інформація, бажано більше розкрити цю тему.
мені це треба було
Розділ ” ГОРЕКА ” мені дуже цікавий .Стараємося виживати під час карантину . Ваші роз”яснення і рекомендації корисні роботі .