Особливості продажу бізнес-ланчів у кафе
Кафе (юрособа, платник ПДВ) запроваджує продаж бізнес-ланчів (о 12.00—15.00 з понеділка по п’ятницю) за фіксованою ціною. Щоденно меню бізнес-ланчів змінюється, проте споживачі не мають права замовляти інші страви, ніж запропоновано в бізнес-меню того чи іншого дня.
Чи не буде в нас проблем із тим, що страви, які входять як до бізнес-ланчу, так і замовляються споживачами окремо в інший час, ніж з 12.00 до 15.00, мають різні ціни реалізації?
ВІДПОВІДЬ:Якщо продаж бізнес-ланчів, які є комплексним обідом, оформити правильно, то проблем не буде. І тут доречний приклад.
Тетяна СУШАЛЬСЬКА, консультант
газети “Все про бухгалтерський облік”
#ГОРЕКА, #торгівля, #каса