Увесь № 76 за 2017 р.
Зміст
Рецепти ресторанного бізнесу
Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами, затверджені наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 17.06.03 р. № 157 (Витяг)
Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджені наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.02 р. № 219
Правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями, затверджені постановою КМУ від 30.07.96 р. № 854
Порядок розробки та затвердження технологічної документації
на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби у закладах ресторанного господарства, затверджений наказом Міністерства економіки України від 25.09.2000 р. № 210
Технологічна карта фірмової страви або кулінарного виробу (Додаток 1)
Класифікація закладів ресторанного господарства. ДСТУ 4281:2004 (Витяг)
Середньогалузеві норми експлуатаційних втрат фарфоро-фаянсового, сортового скляного та металевого посуду (Додаток № 1 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)
Середньогалузеві норми експлуатаційних втрат столових приборів на підприємствах громадського харчування (Додаток № 2 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)
Середньогалузеві норми експлуатаційних втрат столової білизни
на підприємствах громадського харчування (Додаток № 3 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)
Середньогалузеві норми експлуатаційних втрат санспецодягу
на підприємствах громадського харчування (Додаток № 4 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)
Середньогалузеві норми експлуатаційних втрат виробничого інвентарю на підприємствах громадського харчування (Додаток № 5 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)
Інструкція про порядок застосування середньогалузевих норм експлуатаційних втрат та обліку столового посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу й виробничого інвентарю на підприємствах громадського харчування (Додаток № 6 до наказу Міністерства торгівлі СРСР від 29.12.82 р. № 276)