Форум редакції газети “Все про бухгалтерський облік” МенюНавігація по форумуФорумАктивністьНавігаційна стежка форуму – Ви тут:ФорумБухгалтерам: Сільське господарствоСільське господарство: бліцвідпо …Опублікувати відповідьОпублікувати відповідь: Сільське господарство: бліцвідповіді <blockquote><div class="quotetitle">Цитата з Гість від 19.11.2024, 10:40</div>До вашої уваги пропонуємо коротенькі відповіді на питання, які виникають в роботі підприємств та підприємців у галузі сільського господарства: <ul> <li><em>На що можна списати нестачу зерна? Возили його тудисюди: то важили, то не важили, тепер не вистачає.</em></li> <li><em>Ми надали послуги збирання сої: і в договорі послуги, і в акті виконаних робіт, і в податковій. Але зараз дізнаюся, що паливо не списуватимемо, бо це було паливо замовника. Я знаю те, що так не можна </em>—<em> послуги тільки з нашим паливом, а якщо оренда техніки з екіпажем, то паливо замовника. Мені замовник говорить, що для с/г техніки так дозволено </em>—<em> це ж не автомобілі. Чи є різниця у техніці?</em></li> <li><em>ФОП хоче заключити договір на продаж соняшнику. Скажіть, будь ласка, як і де отримати Довідку про площу с/г угідь (земля у ФОПа в оренді)?</em></li> <li><em>Якщо ФОПфермер має більше 300 га землі, як можна отримати відстрочку?</em></li> </ul></blockquote><br> Скасувати