Форум редакції газети “Все про бухгалтерський облік” МенюНавігація по форумуФорумАктивністьНавігаційна стежка форуму – Ви тут:ФорумБухгалтерам: Оплата праці та трудові відносиниПорадьте по світлу на кухню, голо …Опублікувати відповідьОпублікувати відповідь: Порадьте по світлу на кухню, голова вже обертом. Треки чи точкові? <blockquote><div class="quotetitle">Цитата з Гість від 07.07.2026, 19:47</div><p data-path-to-node="0,1">Як я вас розумію! У мене зараз точнісінько така сама ситуація, ремонт на стадії розведення електрики, і я вже третій день не сплю, малюю ті схеми освітлення. Кухня теж майже 12 квадратів!</p> <p data-path-to-node="0,2">Мій дизайнер теж двома руками за треки, каже: «Це зараз топ, стильно, сучасно, забудете про тіні». Візуально на рендерах воно виглядає просто бомбічно, така собі картинка з Пінтересту. Але в мене ті самі страхи! Я як уявила, скільки на тих шинах і самих світильниках буде збиратися цього кухонного липкого нальоту... Це ж не просто пил змахнути, це треба кожну лапочку знімати і витирати? А якщо там рухомі шарніри, туди ж цей жир намертво засяде.</p> <p data-path-to-node="0,3">І про «музейне» світло ви прямо в яблучко попали! Я ходила в гості до знайомих, у них стоять треки з вузьким променем. Ну що сказати... Сіли за стіл, мені кусок піци підсвічує, як на виставці, а крок вліво-вправо — темрява, наче в підвалі. Мене особисто це дуже напружувало, наче кудись не туди дивишся. Хоча вони кажуть, що бувають лампи з широким кутом розсіювання, але фіг знає, як воно буде в реальності на 12 метрах.</p> <p data-path-to-node="0,4">Коротше, я сама зараз розриваюся між цими треками (бо красиво і модно) і класикою (вбудовані точкові світильники + затишна люстра чи підвіси над столом). Наче з точковими спотами якось спокійніше і перевірено роками, але так не хочеться потім шкодувати, що зробили «як у всіх».</p> <p data-path-to-node="0,5">Люди, рятуйте нас обох! Хто вже перезимував з цими треками на кухні, розвійте наші страхи або навпаки — відговоріть, поки не пізно!</p></blockquote><br> Скасувати